Skip to Main Content
LepekFree LepekFree
  • Polévky
  • Hlavní jídla
  • Saláty
  • Dezerty
  • Pečení
  • Pomazánky
  • Vegetariánská
  • Zelenina
  • Vánoce
  • Polévky
  • Hlavní jídla
  • Saláty
  • Dezerty
  • Pečení
  • Pomazánky
  • Vegetariánská
  • Zelenina
  • Vánoce

rizoto

Italské houbové risotto s parmazánem
3 Úno 2018

Italské houbové risotto s parmazánem

by Lenka | posted in: Hlavní jídla, Vegetariánská | 0

Není rizoto jako risotto. Ačkoliv jsou oba pokrmy samozřejmě z rýže, italské risotto má svá specifika. Základním předpokladem pro přípravu dobrého risotta je použitá rýže. Z mnoha odrůd, které se v Itálii pěstují, jsou nejlepší Arborio, Vialone Nano a Carnaroli. Přirozeně bezlepkový recept.

cibule, houby, máslo, parmazán, risotto, rizoto, vývar

Štítky

bezlepková směs brambory chilli cibule cukr dezert dort dýně hlavní jídla jablka jizerka kakao kari kokos koláč kukuřice kukuřičná mouka kysané zelí maso mrkev máslo omáčka ořechy paprika parmazán pečení pohanka pohanková mouka polévka pomazánka rajčata rýže sladké smetana sýr tvaroh těsto vegetariánská vejce vánoce vývar zelenina zázvor česnek čokoláda
  • slané krekry bez lepkuBezlepkové slané krekry
  • jáhlové košíčky bez lepkuJáhlové košíčky s jablečnými povidly
  • pampeliskovy medJednoduchý pampeliškový med
  • snadný bezlepkový chlébSnadný bezlepkový chléb
  • bezlepkový banánový chlebíčekBezlepkový banánový chlebíček
  • vejce v rajčatové omáčceVejce v rajčatové omáčce

Nejnovější příspěvky

  • Bezlepkové slané krekry
  • Jáhlové košíčky s jablečnými povidly
  • Jednoduchý pampeliškový med
  • Snadný bezlepkový chléb
  • Bezlepkový banánový chlebíček

info@lepekfree.cz

Partneři:

www.mile-expeditions.cz

O mně