Skip to Main Content
LepekFree LepekFree
  • Polévky
  • Hlavní jídla
  • Saláty
  • Dezerty
  • Pečení
  • Pomazánky
  • Vegetariánská
  • Zelenina
  • Vánoce
  • Polévky
  • Hlavní jídla
  • Saláty
  • Dezerty
  • Pečení
  • Pomazánky
  • Vegetariánská
  • Zelenina
  • Vánoce

risotto

Italské houbové risotto s parmazánem
3 Úno 2018

Italské houbové risotto s parmazánem

by Lenka | posted in: Hlavní jídla, Vegetariánská | 0

Není rizoto jako risotto. Ačkoliv jsou oba pokrmy samozřejmě z rýže, italské risotto má svá specifika. Základním předpokladem pro přípravu dobrého risotta je použitá rýže. Z mnoha odrůd, které se v Itálii pěstují, jsou nejlepší Arborio, Vialone Nano a Carnaroli. Přirozeně bezlepkový recept.

cibule, houby, máslo, parmazán, risotto, rizoto, vývar

Štítky

bezlepková směs brambory celer chilli cibule cukr dezert dort dýně jizerka kakao kari kokos koláč krém kukuřice kukuřičná mouka kysané zelí maso mrkev máslo omáčka ořechy parmazán pečení pohanka pohanková mouka polévka pomazánka rajčata rýže sladké smetana sýr tvaroh těsto těstoviny vegetariánská vejce vánoce vývar zelenina zázvor česnek čokoláda
  • Bulky bez lepkuBezlepkové bulky
  • jáhlové šišky s mákemJáhlové bezlepkové šišky s mákem
  • slané krekry bez lepkuBezlepkové slané krekry
  • jáhlové košíčky bez lepkuJáhlové košíčky s jablečnými povidly
  • pampeliskovy medJednoduchý pampeliškový med
  • snadný bezlepkový chlébSnadný bezlepkový chléb

Nejnovější příspěvky

  • Bezlepkové bulky
  • Jáhlové bezlepkové šišky s mákem
  • Bezlepkové slané krekry
  • Jáhlové košíčky s jablečnými povidly
  • Jednoduchý pampeliškový med

info@lepekfree.cz

Partneři:

www.mile-expeditions.cz

O mně